Trots

Van het allereerste idee tot de laatste steen: het zit erop. Na jarenlang voorbereiden en bouwen, bouwen, bouwen en tenslotte inrichten en verhuizen, mogen we nu eindelijk die prachtige gebouwen in gebruik nemen. Het is een belangrijke mijlpaal voor de toekomst van ons Radboudumc en daarmee ook voor de stad Nijmegen en onze regio. Een moment om echt even bewust bij stil te staan en er vooral heel erg trots op te zijn.

‘Samen hebben we een plek gecreëerd waar al deze mensen zich thuis en welkom zullen voelen’

 

Zonder mensen geen bouw. Heel veel mensen hebben ontzettend hard gewerkt aan deze bouwprojecten. Van calculator tot projectleider, van timmerman tot ICT-professional, van metselaar tot schoonmaker en van inkoper tot interieurontwerper. De betrokkenheid en gedrevenheid waarmee iedereen zich inzette, heeft indruk op me gemaakt. Ik wil dan ook iedereen die heeft bijgedragen aan onze nieuwe gebouwen, heel hartelijk danken. In het bijzonder gaat mijn dank uit naar de aannemers van FourCare en al hun bouwpartners, naar ons projectbureau Bouwzaken, Informatie Management en het Servicebedrijf.

Zoals je in dit magazine hebt gezien, gaat het in de gebouwen om vele stenen, kabels, meubels en apparaten. Hypermodern, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Maar uiteindelijk gaat het in de gebouwen vooral om onze mensen die er werken en samenwerken in zorg, onderwijs, onderzoek en ondersteuning. Om de studenten die er opgeleid worden tot zorgprofessionals van de toekomst. Om de patiënten die ziek zijn en onze zorg nodig hebben. En om de bezoekers die komen om ze te steunen. Samen hebben we een plek gecreëerd waar al deze mensen zich thuis en welkom zullen voelen.

Mark Janssen,
lid Raad van Bestuur
Radboudumc

Fotografie: Eric Scholten.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn